Viktig informasjon om Koronaviruset

Aktuelt


Etterregistering av coronavaksiner

16. juni 2021 kl. 12:29

Dersom behov for etterregistering av covidvaksiner tatt i utlandet må man sende e-konsentulasjon med bilde av dokumentasjonon som inneholder BATCH nr. Denne konsultasjonen må i helhet betales av pasienten da det ikke dekkes av det offentlige, 500kr + fakturagebyr 

COVID-19 - nye retningslinjer

25. januar 2021 kl. 14:57

Grunnet Covid-19 situasjonen oppfordrer vi alle til å benytte seg av elektronisk kontakt via Helsenorge.no. Vi er i full drift, men oppfordrer til telefon og videokonsultasjoner dersom mulig. 

E-kontakt skal brukes ved administrativ kontakt med resepsjonen.

E-konultasjoner skal brukes ved spørsmål rettet til lege, og blir belastet som en vanlig konsultasjon. 

DIGITAL KONSULTASJON/ VIDEOKONSULTASJON

16. mars 2020 kl. 15:37

Vi tilbyr e-konsultasjon over HelseNorge.no. Vi tilbyr også video-konsultasjoner, disse meldes inn via e-kontakt på HelseNorge. Vi har vanlig drift/oppmøte/konsultasjon når det gjelder tilstander som ikke er coronarelaterte.

Dr. Therese Rye Eriksen nåes via Dr. Ystborgs profil på HelseNorge.

CORONA VIRUS

24. februar 2020 kl. 15:53

Siste oppdaterte informasjon finner du på FHI.no. Dette endrer seg fra dag til dag så gå alltid inn og sjekk siste oppdatering. Dersom du er i kategori for testing må du ringe legevakten 116117 eller koronatelefon på 21802182. Det er kun via dem det blir foretatt testing. Alle luftveissymptomer skal vurderes på forhånd. Vi kan ikke ha smitte inn hos oss, da må senteret stenges og 6000 pasienter blir uten fastlege. Alle henvendelser må nå gå som e-konsultasjon over helsenorge.no. og vil bli besvart der fortløpende. For alle andre tilstander har vi normal drift. Vi vil også nå kunne tilby video-konsultasjoner ved behov, disse meldes inn via e-kontakt på HelseNorge.

Dr. Ystborg i permisjon frem til september 2021

30. august 2019 kl. 13:43

Dr. Ystborg slutter som fastlege 1 september 2021 og hennes praksis vil overtaes av Dr Mana Aune. 

DR. Therese Rye Eriksen er vikar for dr Ystborgs pasienter frem til 1 sept 2021.  

HENVISNING

27. september 2017 kl. 11:30

Stadig flere pasienter kontakter oss for å få henvisning til spesialist, uten å komme på legetime. Fastleger er pålagt en "portvokter rolle", der vi skal sørge for at de som trenger time hos spesialist først, får det. Det er også mange problemstillinger som best kan løses hos fastlegen, der henvisning ikke er nødvendig. Ønsker du henvisning til spesialist med driftsavtale, må du bestille time hos fastlege, som gjør en vurdering og evt. henviser videre.

Dersom man IKKE ønsker å komme på time hos fastlege for henvisning, er man fri til å oppsøke privat spesialist uten driftsavtale (f.eks hudlege og gynekolog), disse krever ikke henvisning. Da blir egenandelen høyere.

DIGITAL DIALOG

2. november 2016 kl. 16:08

Som første legesenter på Østlandet, har vi nå etablert digital dialog med Helse-Norge. Her kan du logge deg inn med bank-id og bestille timer direkte, be om resepter og sende oss sikker e-post. Ved første innlogging må brukervilkårene godkjennes under Profil/Innstillinger. E-post konsultasjon utløser honorar som andre konsultasjoner. I utgangspunktet er alle konsultasjoner ment for en problemstilling, selv om vi hjelper til så langt tiden strekker til.

VAKSINEPOLIKLINIKK HVER ONSDAG FRA KL 15-17

26. oktober 2012 kl. 12:20

Skal du ut å reise? Trenger du påfyll av vaksiner eller råd vedrørende vaksinering?

Da er du velkommet til oss hver onsdag mellom kl 15.00 og kl 17.00. Vi setter pris på om du bestiller time på forhånd (gjerne per HelseNorge, sms eller mail). Skriv gjerne hvor du skal og hva slags type tur du skal på.

ØYEBLIKKELIG HJELP

9. november 2011 kl. 22:05

Har du behov for akutt helsehjelp samme dag? Ring oss mellom kl 08-08.30, det er da vi fordeler "øyblikkelig-hjelp" timene. SMS kan også brukes ved bestilling av ø-hjelps time. SMS må da sendes før kl 08.00 samme morgen, du må spesifisere at du trenger time samme dag, og beskrive kort hva det gjelder.

Ved øyeblikkelig hjelp konsultasjoner tar vi oss kun av den akutte lidelsen. Andre problemer må tas opp i vanlige konsultasjoner. Dersom du har et akuttmedisinsk problem utenfor vår åpningstid, ber vi deg ringe: Legevakten tlf: 116 117 eller akutt nødtelefon tlf: 113